Моделі для навчання та протези для людей

Навчання завжди потребувало демонстрації та наочних посібниках. Технології 3D друку дозволяють швидко реалізувати будь навчальні посібники для ВНЗ, шкіл та інших навчальних закладів. За допомогою 3-D принтера ми можемо відтворити моделі, на прикладі яких надалі учні зможуть осягнути процеси аеродинаміки, взаємодії твердих тіл з рідкими середовищами, механічні взаємодії та багато іншого. Також ми можемо без проблем відтворювати частини людського скелета та їх елементи.

Оформити замовлення

Для медицини тривимірна друк може бути корисною при виготовленні прототипів різних протезів і просто незамінна для отримання примірочних моделей. Тільки уявіть – Вам не потрібно більше витрачати колосальні гроші на виготовлення ряду зразків і підгонку їх під конкретного пацієнта. Ви можете зробити кілька 3D роздруківок і кожен раз коригувати комп’ютерну модель. Терміни і вартість Вас приємно здивують!

Моделювання людських органів для підготовки до операції, створення прототипів медичного інструменту, точна підгонка імплантів і протезів для щелепно-лицьових операцій. Ось неповний перелік корисних якостей тривимірного друку для медицини!

34 33 32 31 29

protez_ruki_3d

0

Корзина

Просмотр корзиныОформление заказа