Як працює 3D принтер? Як зробити замовлення?
Ми підготували відео, яке відповідає на популярні питання про нашу роботу.

Технологія 3D друку дозволяє створювати об’єкти будь-якої форми з міцних матеріалів різного кольору. Вироби можуть бути великими і маленькими, з гострими або закругленими кутами, термостійкі і прозорі, гнучкі і жорсткі. Огрядність друку варіюється від 100 до 300 мікрон.
Для друку необхідна тривимірна модель. Ми приймаємо моделі створені в Autocad, Solidworks, 3Dmax, Zbrush, Sketchup, Cinema 4D, Inventor та інших популярних програмах. Після отримання моделі ми прораховуємо витрата пластика на ваше замовлення і називаємо вартість для різної точності друку.

Запит вартості Оформити замовлення Приклади робіт Калькулятор STL

Існує всього декілька обмежень:

1. Габарити цільного елемента не можуть перевищувати 35 х 20 х 15 см. В інших випадку використовується програмне поділ вироби на частини, після чого деталі склеюються. Зважаючи на високу точність обладнання та застосування спеціального клею, місце склейки непомітно (особливо після фарбування) і практично не впливає на міцність.
2. Виріб може бути надруковано з одного або двох матеріалів різного типу або кольору одночасно, але не більше. Для повнокольорових виробів потрібно забарвлення, яка оплачується окремо.
3. У більшості випадків пластики схильні до старіння від ультрафіолетових променів, тому для використання виробів під сонцем рекомендується забарвлення або лакування.
4. Матеріали переходять в рідкий стан при 180 градусах Цельсія, робочі температури не перевищують 110 градусів Цельсія.
Якщо у вас залишилися питання, зв’яжіться з нами .

Як ми працюємо?

Цікаво дізнатися, як ваші моделі стають реальністю? Короткий промо-ролик про процес 3D друку.

0

Корзина

Просмотр корзиныОформление заказа