Блог

Кращі аксесуари для Apple гаджетів, створені за допомогою 3D друку

30.01.2016 Новини 3D друку Leave a comment

Заснована в 1976 році компанія «Apple Inc.» зараз є безперечним лідером з виробництва телефонів, аудіоплеєрів, планшетів, і ПК, радуючи своїх шанувальників високою якістю і стильним дизайном. Беручи до уваги той факт, що число прихильників i-гаджетів, що є символом високого класу, зростає в геометричній прогресії, компанії з 3D друку «i.materialise» і «Rhinoceros» вирішили не залишатися осторонь. У рамках спільного конкурсу під назвою 3D Printed Apple Accessories Challenge, професіонали 3D технологій кинули виклик креативності любителів «яблук» та володарів навичок 3D моделювання в програмі Rhino3D. Суть конкурсу полягала в розробці та створенні унікальних високоякісних і функціональних аксесуарів для Apple гаджетів, надрукованих на 3D принтері. Представляємо вашій увазі роботи переможців, кожному з яких гарантовано ваучер від компанії «i.materialise» і можливість побачити свої творіння в реальності надрукованими на 3D принтері.

3d-printed-apple-watch-dock-2 3d-printed-apple-watch-dock-5

Третє місце: Сережки для навушників Apple EarPods

Поява навушників зробило музика ще більш доступною для її поціновувачів. Нині кожен третій перехожий крокує по вулиці з навушниками у вухах. І тому не дивно, що знайшлися бажаючі внести різноманітність в дизайн цього став повсякденним атрибута. Так Джеремі Берніч (Jeremy Burnich) на радість представникам прекрасної статі, які люблять виділятися, розробив дизайн сережок у вигляді музичних нот, які кріпляться до навушників і показують оточуючим, що перед ними справжній меломан.

3д печать наушники apple 3д печать наушники

Друге місце: закріп Flexbone для навушників для iPod Shuffle

Для тих, хто вічно плутається в проводах або любить активне життя і ні дня не може прожити без музики, розроблений прекрасний варіант, що дозволяє насолоджуватися прослуховуванням улюблених пісень і не турбуватися про те, що навушник випаде з вуха. Ідея створення закріп Flexbone виникла у Джармо Іконен (Jarmo Ikonen) після спілкування зі спортсменами, що використовують iPod Shuffle під час бігу. Так Flexbone, в який вставляються навушники і цифровий аудіоплеєр, зручно кріпиться навколо голови і дозволяє слухати музику під час активних рухів без загрози пошкодити гаджет.

3д печать спортинвые тнаушники appleдержать ipod и наушников Перше місце: Перехідник для зарядного пристрою для MacBook

Для тих, хто інтенсивно користується планшетами Apple, зарядний пристрій необхідно як повітря. І спеціально для них Майрі Галлегос (Mayri Gallegos) розробила дизайн простого і дуже функціонального чохла для перехідника для зарядного пристрою. Це геніальний винахід, надруковане на 3D принтері, має спеціальний гачок і дозволяє повісити зарядний пристрій і обмотати всі дроти навколо, що дуже зручно, особливо якщо ви працює за столом.

крепление зарядного макбуккрепление зарядного mac

 

Надруковані на 3D принтері чохли для Apple Iphone

3d друк чохла для телефона apple ihone (1) 3d друк чохла для телефона apple ihone (2) 3d друк чохла для телефона apple ihone (3) 3d друк чохла для телефона apple ihone (4) 3d друк чохла для телефона apple ihone (5) 3d друк чохла для телефона apple ihone (6) 3d друк чохла для телефона apple ihone (7) 3d друк чохла для телефона apple ihone (8) 3d друк чохла для телефона apple ihone (9) 3d друк чохла для телефона apple ihone (10) 3d друк чохла для телефона apple ihone (11) 3d друк чохла для телефона apple ihone (12) 3d друк чохла для телефона apple ihone (13) 3d друк чохла для телефона apple ihone (14) 3d друк чохла для телефона apple ihone (15) 3d друк чохла для телефона apple ihone (16) 3d друк чохла для телефона apple ihone (17)

Есть идея для 3D печати?

Обращайтесь, мы подскажем лучшее решение для вашей задачи.

Цены и сроки Наши работы Купить 3D принтер

0

Корзина

Просмотр корзиныОформление заказа